Strafrecht

Betrokken

Deskundig

100% inzet

✔︎ Verhoorbijstand
✔︎ Dagvaarding
✔︎ OM-zitting
✔︎ Politierechter
✔︎ Meervoudige strafkamer
✔︎ Gerechtshof

✔︎ Intrekking rijbewijs
✔︎ Diefstal
✔︎ Drugs
✔︎ Mishandeling
✔︎ Geweld
✔︎ Fraude
✔︎ Mensenhandel
✔︎ Wapens & munitie
✔︎ Moord & doodslag

strafrecht


Uw belang staat centraal

Ons advocatenkantoor heeft op het gebied van strafrecht jarenlange ervaring. Als uw advocaat wordt nergens voor teruggedeinsd. Uw belang staat altijd centraal: een overtreding of een ernstig misdrijf, iedereen heeft 100% belang bij zijn eigen zaak. Daarom kunt u van ons 100% inzet verwachten. Onze bijstand is betrokken en persoonlijk. 

Een deskundige strafrechtadvocaat

Neem een goede strafrechtadvocaat om uw onschuld te bewijzen of ga voor strafvermindering. Een strafrechtadvocaat kent de wet, de bewijsbeoordeling, de strafrichtlijnen en ziet erop toe dat een strafzaak volgens de regels verloopt. Wij vragen uw dossier op, staan u bij tijdens een verhoor door de politie en zorgen dat wat op schrift staat klopt. Dat is al in een vroeg stadium van belang. Soms is een beroep op uw zwijgrecht de beste optie. Uw strafrechtadvocaat adviseert u daarbij. Zorg dat u niet onvoorbereid, zonder dossier en zeker niet zonder een gespecialiseerd strafrechtadvocaat op een zitting verschijnt. Dit zijn allemaal factoren die kunnen meespelen in het eindresultaat. Uw strafrechtadvocaat waakt ervoor dat al deze factoren in goede overweging worden genomen door dit met u te bespreken en en alle mogelijke scenario’s te benoemen. 

Recensies van onze cliënten

”Zij kreeg het voor elkaar dat de rechtbank en het hof haar aandacht vasthield. Zij is geen doorsnee advocaat. Zij is betrokken en vecht voor haar cliënten.” 

Mevrouw Koerselman zoekt zaken tot op de bodem uit op gebied van uitspraken door Gerechtshoven en jurisprudentie van de Hoge Raad die zij – indien nodig – bij haar pleidooi betrekt.”

Wilt u direct advies van een deskundige strafrechtadvocaat?

Klik op de onderstaande knop voor het contactformulier