Arbeidsrecht

Arbeidsrecht behoort tot het specialisme van ons kantoor. Binnen het arbeidsrecht hebben onze advocaten een breed scala aan kennis, kunde en ervaring over verschillende onderwerpen waarin wij u kunnen bijstaan.

Momenteel veroorzaakt corona veel ontslag en problemen met het niet betalen van salaris/loon. Daarnaast zien wij vaak een sociaal plan vanwege een reorganisatie en zelfs ontslag op staande voet voorbij komen. Het is dan belangrijk dat uw advocatenkantoor gespecialiseerd is in arbeidsrecht en uw rechten kent. 

Arbeidsrecht

‘Wij kennen de wet en uw rechten. Voor arbeidsrecht bent u bij ons advocatenkantoor op het juiste adres.’

mr. S.P. Koerselman

Expertise arbeidsrecht

✔︎ Vaststellingsovereenkomst (VSO)
✔︎ Transitievergoeding
✔︎ Reorganisatie
✔︎ Loonvordering
✔︎ Arbeidsovereenkomst opstellen/beoordelen
✔︎ Oproepovereenkomst opstellen/beoordelen

✔︎ Personeelsreglement opstellen/beoordelen
✔︎ Concurrentie- en relatiebeding opstellen/beoordelen
✔︎ Ontslag op staande voet
✔︎ Ziekte
✔︎ Kantonrechter
✔︎ UWV
✔︎ CAO

Werknemers

Van onze advocaten kunt u brede kennis en ervaring verwachten. Wij kunnen u onder andere helpen met een vaststellingsovereenkomst die u van uw werkgever heeft ontvangen. Daarbij is het van belang dat er advies wordt ingewonnen over de inhoud. Heeft u een korte instemmingstermijn van uw werkgever gekregen? Geen zorgen, neem contact met ons op en wij beoordelen de vaststellingsovereenkomst grondig. Daarbij kunnen wij onderhandelen over het mogen volgen van een opleiding, het vergoeden van de juridische kosten door de werkgever en vooral over de transitievergoeding, ook wel de beëindigingsvergoeding. Daarnaast stellen wij regelmatig loonvorderingen in wanneer de werkgever niet of te weinig salaris uitbetaalt. In zulke gevallen sommeren wij de werkgever om het volledige salaris uit te betalen. 

Werkgevers

Koerselman Advocaten onderhoudt nauw contact met haar cliënten, waardoor zij weten dat zij op elk moment terecht kunnen met een vraag of verzoek om advies. Toegankelijkheid en laagdrempelig contact zijn daarbij onze kernwaarden. Koerselman Advocaten staat bekend om haar parate kennis waardoor er snel een advies kan worden gegeven, wat in sommige situaties nodig is om snel te kunnen schakelen.

Door de brede kennis en ervaring kunt u voor allerlei arbeidsrechtelijke vragen terecht bij ons kantoor. Zo helpen wij werkgevers regelmatig bij het opstellen van een sociaal plan en een vaststellingsovereenkomst. Daarbij geven wij een goed advies en begeleiden wij u hoe er moet worden omgegaan met ziekte, ziekmelding en re-integratie. 

Heeft u een vraag of wilt u advies over het arbeidsrecht?

Klik op de onderstaande knop voor het contactformulier