Over ons

Advocaat mw. mr. S.P. Koerselman

Een zaak tot de bodem uitzoeken zit bij mij diep in de genen. Dan bereik je veel, want ik zie de mogelijkheden waar anderen overheen kijken. Voeg daar creativiteit, passie, kennis en 29 jaar ervaring bij en je boekt resultaat. Dat levert resultaat op voor mijn cliënt en dat is mijn passie. Geen enkele zaak is raar of onmogelijk, daar geloof ik niet in. Ik geloof in uitdagingen en kansen. Lef hebben is mij niet vreemd.

Bestuurslid van de Vereniging Advocatenbelangen
Lid van de Haagse Vereniging van Strafrechtadvocaten (HVSA)

T: 079 - 36 111 88
E: koerselman@koerselman.nl
S.P. Koerselman

“Wie vecht kan verliezen, maar wie niet vecht heeft al verloren.”

“Het belang van mijn cliënt staat voorop”

Advocaat mw. mr. D.E. van der Wiel

Ik sta cliënten bij op verschillende rechtsgebieden (civiel-, bestuurs- en strafrecht).
Als advocaat ben ik betrokken, oplossings- en doelgericht. Ik pak een zaak altijd gelijk aan en ik ben niet bang om buiten de gebaande paden te treden.
Ik ga altijd voor het best mogelijke resultaat. Daar pas ik mijn aanpak op aan. Het belang van mijn cliënt, klein of groot, staat altijd voorop.  

T: 079 - 36 111 88
E: vanderwiel@koerselman.nl

Office manager mw. B.M. Henny-Warnitz

Al 29 jaar ondersteun ik op alle fronten de advocaten, de zaken en vooral onze cliënten.  Als office manager zie en ken ik alle dossiers. Ik verzorg de gehele administratie. Cliënten kunnen bij mij terecht met vragen en/of uitleg over proceskosten, een declaratie of een toevoegingsaanvraag bij de Raad voor Rechtsbijstand. Het leukste blijft altijd de reactie van cliënten als ik bel met de mededeling dat het gevorderde geld ontvangen is. 

E: henny@koerselman.nl

“Dan ben je samen blij.”

“Juridisch compleet werk verzorgen, dat is mijn uitdaging.”

Jurist (LL.B) mw. M. Groote

In januari 2021 heb ik mijn opleiding HBO Rechten afgerond. Ik was al 2 jaar werkzaam als juridisch medewerker, maar nu echt als afgestudeerde jurist. Mijn specialiteit is het vinden van jurisprudentie/publicaties die wij gebruiken in uw zaak. Daar ben ik heel goed in. Daarnaast behandel ik ook zelfstandig (incasso)dagvaardingen en regel al onze contacten met de deurwaarders, (straf)griffie, rechtbanken en gerechtshoven. Al uw vragen over de procedurele status/voortgang van een zaak/data, aanvraag toevoeging, etc. kunt u aan mij stellen.

E: groote@koerselman.nl