Over ons

Advocaat mw. mr. S.P. Koerselman

Een zaak tot de bodem uitzoeken zit bij mij diep in de genen. Dan bereik je veel, want ik zie de mogelijkheden waar anderen overheen kijken. Voeg daar creativiteit, passie, kennis en 26 jaar ervaring bij en je boekt resultaat. Dat levert resultaat op voor mijn cliënt en dat is mijn passie. Geen enkele zaak is raar of onmogelijk, daar geloof ik niet in. Ik geloof in uitdagingen en kansen. Lef hebben is mij niet vreemd.

Bestuurslid Vereniging Advocatenbelangen. 

T: 079 - 36 111 88
E: koerselman@koerselman.nl
S.P. Koerselman

“Wie vecht kan verliezen, maar wie niet vecht heeft al verloren.”

“Het belang van mijn cliënt staat voorop”

Advocaat mw. mr. D.E. van der Wiel

Ik sta cliënten bij op verschillende rechtsgebieden (civiel-, bestuurs- en strafrecht).
Als advocaat ben ik betrokken, oplossings- en doelgericht. Ik pak een zaak altijd gelijk aan en ik ben niet bang om buiten de gebaande paden te treden.
Ik ga altijd voor het best mogelijke resultaat. Daar pas ik mijn aanpak op aan. Het belang van mijn cliënt, klein of groot, staat altijd voorop.  

T: 079 - 36 111 88
E: vanderwiel@koerselman.nl

Office manager mw. B.M. Henny-Warnitz

Al 25 jaar ondersteun ik op alle fronten de advocaten, de zaken en vooral onze cliënten.  Als office manager zie en ken ik alle dossiers. Ik verzorg de gehele administratie. Cliënten kunnen bij mij terecht met vragen en/of uitleg over proceskosten, een declaratie of een toevoegingsaanvraag bij de Raad voor Rechtsbijstand. Het leukste blijft altijd de reactie van cliënten als ik bel met de mededeling dat het gevorderde geld ontvangen is. 

E: henny@koerselman.nl

“Dan ben je samen blij.”

“Dat vind ik geweldig om te doen.”

Juridisch medewerker mw. L. van Baarle

Tijdens mijn loopbaan heb ik gezien wat een advocaat voor een cliënt kan betekenen. Als juridisch medewerker, tevens rechtenstudente aan de Erasmus Universiteit, ben ik veelvuldig en met passie werkzaam in dossiers. De rechtsvragen uit een zaak koppelen aan jurisprudentie en literatuur zie ik als een uitdaging en daardoor wordt menig zaak gewonnen. 

E: vanbaarle@koerselman.nl

Juridisch medewerker mw. M. Groote

Na mijn HBO-rechten stage ben ik werkzaam gebleven als juridisch medewerker. Mijn specialiteit is het zoeken en vinden van jurisprudentie/publicaties die wij gebruiken in uw zaak. Cliënten kunnen ook bij mij terecht voor het maken van afspraken of informatie over de status van een dossier. Ik schroom niet om instanties veelvuldig te bellen om iets te bespoedigen.

E: groote@koerselman.nl

“Dat is een uitdaging.”