Intervisie

Met ingang van 1 maart 2020 zijn 8 kwaliteitspunten verplicht. Die kun je halen met intervisie.

mr. S.P. Koerselman is door de NOvA geregistreerd als deskundige (ex art. 26 lid 1 Advocatenwet) voor kwalitietstoetsen.

Met ingang van mei 2020 wordt online intervisie gegeven in groepen van maximaal 9 advocaten. U krijgt een beveiligde link via Zoom en logt in en ziet de andere deelnemende advocaten uit het hele land. Het werkt heel eenvoudig!

Duur: 2 uur
Kosten: € 55,- ex btw.

U ontvangt een certificaat voor 2 PO/kwaliteitspunten.  Maximaal 4 kwaliteitspunten kun je zowel als kwaliteitspunten als PO punten gebruiken. Je moet minimaal 8 kwaliteitspunten op jaarbasis behalen. Een overschot aan punten mag je niet meenemen naar het volgende jaar. 

Interesse? E-mail via het contactformulier uw naam en rechtsgebied en vraag om data die nog open staan. Het gaat heel hard!

intervisie

Reviews van andere advocaten over de intervisie

Hartelijk dank voor de fijne intervisie gisteren. Het was voor mij de eerste keer intervisie – en dan ook gelijk online! – maar ik vond het erg prettig en ondanks de fysieke afstand was er toch een persoonlijke sfeer.” 
mr. N. Hos, advocaat te Amersfoort

”Bedankt voor jouw inzet hedenochtend; ik kon me geen betere gespreksleider wensen.”
mr. J. Kruijswijk, advocaat te Bergen (NH)

”Ik heb meegedaan aan een intervisie arbeidsrecht die mevrouw Koerselman heeft gegeven. Zij doet dat heel professioneel, doortastend, respectvol, begripvol en zeer vriendelijk. Ik kan haar van harte aanbevelen aan alle advocaten!” 
mr. S. van de Griek, advocaat te Almelo

Na 1 online intervisiesessie direct de tweede geboekt. Genoeg ruimte voor alle deelnemers om zijn/haar issue in de groep op zinnige wijze te bespreken. Voor communicatie via het scherm is het…. gemak. Daardoor vond ik het een zeer zinvolle en zelfs persoonlijke bijeenkomst. Voor herhaling vatbaar.” 
mr. P.H. Ruys, advocaat te Rotterdam

”Ik heb een intervisie gevolgd onder leiding van mr. Koerselman. De intervisie verliep gestructureerd in alle vertrouwelijkheid. Online intervisie heeft mij niet beperkt in de effectiviteit. Integendeel. Het is uiterst plezierig en efficiënt om een arrondissement overschrijdende intervisie te volgen nu ervaringen van deelnemers uit andere arrondissementen bij verschillende gerechten worden gedeeld. Ik beveel Koerselman van harte aan.”
mr. I. van Rappard – van Rooij, advocaat te Rotterdam

“Ik vond het een fijne sessie”.
mr. C. van Bekkum, advocaat te Heerlen

Het was een leerzame en leuke intervisie. Dank daarvoor.”
mr. C. Laumanss, advocaat te Amsterdam

Wilt u deelnemen aan een intervisie of heeft u een vraag hierover?

Klik op de onderstaande knop voor het contactformulier