Intervisie

Met ingang van 1 maart 2020 zijn 8 kwaliteitspunten verplicht. Die kun je halen met intervisie.

mr. S.P. Koerselman is door de NOvA geregistreerd als deskundige (ex art. 26 lid 1 Advocatenwet) voor kwalitietstoetsen.

Met ingang van mei 2020 wordt online intervisie gegeven in groepen van maximaal 9 advocaten. Van de NOvA mag online intervisie tot 1 april 2021 online! Dus haal nu je 8 kwaliteitspunten online! Je krijgt een beveiligde link via Zoom en logt in en ziet de andere deelnemende advocaten uit het hele land. Het werkt heel eenvoudig!

Duur: 2 uur
Certificaat: 2 PO/kwaliteitspunten.
Kosten: € 60,- ex btw.
Schrijf je je in voor 4 data, dan krijg je 1 factuur voor € 230,- ex btw.

Maximaal 4 kwaliteitspunten kun je zowel als kwaliteitspunten als PO punten gebruiken. Je moet minimaal 8 kwaliteitspunten op jaarbasis behalen. Een overschot aan punten mag je niet meenemen naar het volgende jaar. 

Interesse? Bel 079 – 36 111 88 en vraag naar de openstaande plekken: we zijn heel populair :-)! 

intervisie

September
Vrijdag 3 september 2021 om 09:30 – 11:30 uur
Maandag 6 september 2021 om 09:30 – 11:30 uur

Oktober
Maandag 4 oktober 2021 om 09:30 – 11:30 uur
Dinsdag 12 oktober 2021 om 09:30 – 11:30 uur

November
Donderdag 25 november 2021 om 09:30 – 11:30 uur
Maandag 29 november 2021 om 09:30 – 11:30 uur

December
Maandag 6 december 2021 om 09:30 – 11:30 uur
Donderdag 9 december 2021 om 09:30 – 11:30 uur

Reviews van andere advocaten over de intervisie

Hartelijk dank voor de fijne intervisie gisteren. Het was voor mij de eerste keer intervisie – en dan ook gelijk online! – maar ik vond het erg prettig en ondanks de fysieke afstand was er toch een persoonlijke sfeer.” 
mr. N. Hos, advocaat te Amersfoort

”Bedankt voor jouw inzet hedenochtend; ik kon me geen betere gespreksleider wensen.”
mr. J. Kruijswijk, advocaat te Bergen (NH)

”Ik heb meegedaan aan een intervisie arbeidsrecht die mevrouw Koerselman heeft gegeven. Zij doet dat heel professioneel, doortastend, respectvol, begripvol en zeer vriendelijk. Ik kan haar van harte aanbevelen aan alle advocaten!” 
mr. S. van de Griek, advocaat te Almelo

Na 1 online intervisiesessie direct de tweede geboekt. Genoeg ruimte voor alle deelnemers om zijn/haar issue in de groep op zinnige wijze te bespreken. Voor communicatie via het scherm is het…. gemak. Daardoor vond ik het een zeer zinvolle en zelfs persoonlijke bijeenkomst. Voor herhaling vatbaar.” 
mr. P.H. Ruys, advocaat te Rotterdam

”Ik heb een intervisie gevolgd onder leiding van mr. Koerselman. De intervisie verliep gestructureerd in alle vertrouwelijkheid. Online intervisie heeft mij niet beperkt in de effectiviteit. Integendeel. Het is uiterst plezierig en efficiënt om een arrondissement overschrijdende intervisie te volgen nu ervaringen van deelnemers uit andere arrondissementen bij verschillende gerechten worden gedeeld. Ik beveel Koerselman van harte aan.”
mr. I. van Rappard – van Rooij, advocaat te Rotterdam

”Graag wil ik nogmaals mijn dank uitspreken voor de genoten intervisie. Het was erg leerzaam en collega Koerselman is absoluut een topper in gespreksvoering. Ik hoop dat het ook na 1 april mogelijk zal zijn om intervisie digitaal te volgen. Ik denk dat je hiermee veel meer onderling contact en kennismakingen tussen advocaten mogelijk maakt. De groep bestond vaak uit advocaten uit het hele land en dat is eigenlijk wel heel prettig. Ik denk dat op het moment dat intervisie echt in persoon gevolgd moet worden, mensen vaak zullen kiezen voor een groep binnen hun stad of arrondissement (reistijd/sneller/etc). Digitaal zorgt toch voor een wat bredere groep en ik denk dat dit de intervisie alleen maar ten goede komt. Mijn uren van intervisie zitten erop, maar ik hoop in de toekomst ook weer (digitaal) intervisie te kunnen volgen!”
mr. A. Simicevic, advocaat te Rotterdam

Het was een leerzame en leuke intervisie. Dank daarvoor.”
mr. C. Laumanss, advocaat te Amsterdam

”Wat een superleuke (en ook zeer nuttige) bijeenkomst was dit!”
mr. S.H.S. ten Haaf, advocaat te Rotterdam

Wilt u deelnemen aan een intervisie of heeft u een vraag hierover?

Klik op de onderstaande knop voor het contactformulier