Rechtsgebieden

Ons specialisme is het behartigen van uw belangen in de rechtsgebieden

Huurrecht

Wanneer u een woning of bedrijfspand huurt, krijgt u te maken met huurrecht. Wij raden u aan om, vooraf, de huurovereenkomst te laten beoordelen door een deskundige. In de praktijk komen we helaas nogal wat situaties tegen die met kleine aanpassingen in het huurcontract voorkomen hadden kunnen worden. Of wij nu vooraf geraadpleegd worden of dat wij ingeschakeld worden bij een geschil, wij staan u met raad en daad bij.

“Dit rechtsgebied is één van onze specialiteiten waarmee we dagelijks te maken hebben. Wij kunnen u op voorhand en in het geval van een mogelijk conflict bijstaan.”

mr. S.P. Koerselman
Ondernemingsrecht
contractenrecht
Contractenrecht

Ondernemers en particulieren sluiten voortdurend contracten. In de praktijk gaat het helaas niet altijd zoals partijen hadden bedoeld of hadden gehoopt. Eén van de partijen komt bijvoorbeeld zijn verplichtingen niet na of de gemaakte afspraken blijken toch niet duidelijk te zijn. Ook kan het gekochte niet overeenstemmen met wat er afgesproken is of verwacht mocht worden.

“Advies nodig bij het opstellen of beëindigen van een contract? Of wilt u worden bijgestaan in een gerechtelijke procedure? Onze specialisten staan u graag bij.”

mr. S.P. Koerselman
Arbeidsrecht

Zowel ondernemers als werknemers hebben hiermee te maken. Beide willen worden bijgestaan wanneer één van de partijen zich niet aan de regels houdt. Maar er speelt bij arbeidsrecht natuurlijk veel meer. Denk hierbij aan reorganisaties, afvloeiingsregelingen, management overeenkomsten, opstellen van contracten etc. 

“Ons team staat klaar voor werkgevers en werknemers.” 

mr. S.P. Koerselman
Arbeidsrecht
Strafrecht

 In de volgende strafrechtelijke procedures staan wij onze cliënten bij:

  • Economische politierechter
  • Officierszittingen(TOM)
  • Politierechter
  • Kinderrechter
  • Meervoudige Strafkamer
  • Gerechtshof

“In aanraking met justitie vanwege een strafrechtelijke zaak? Wij staan u graag bij.”

mr. S.P. Koerselman